<3 Vi två <3

  

Pusskram

Fabregas

Det har pratats mycket i media att Fabregas skulle flytta till Barca.
 
Det hoppas jag verkligen att han stannar i Arsenal.
Han sa att OM han lämnar Arsenal då vill han till Barca.
Hoppas att han väljer att fortsätta spela för Arsenal! Han har 4 år kvar hos Arsenal.

Hittat den på Fotbollskanalen.se:


KRAM

Sthlm, lagfest, CL-final m.m..

Jag var i Sthlm (ons-tors) med min arbetskollega. Bra dagar!

Jag var sambofri i helgen. Per åkte till Helsingfors med finlandssvenskar.

I fredags bjöd jag mitt lag på fest. Tyvärr, några kunde inte komma.
Vi var 6 st. Det var roligt, de stannade fram till ca tolv på natten.
Vi hade några lekar och spelade ett spel. Kul!! :) Tack, tjejerna!!
Vi borde göra det igen!! :)

I lördags åkte jag till Marieberg och shoppade lite.
Syrran, mamma och brorsans barn var med också. Mamma var barnvakt.
Sen följde jag med dem till Barnens ö (Stora Holmen).
Sedan grillade vi hemma hos mamma. Gott!!

Det var CL-final mellan Bayern Munchen och Inter. Inter vann med 2-0.
Jag tyckte att Bayern Munchen spelade bättre. Äh!
Inters tränare Mourinho är duktig.

Söndagen:
Det var massor med maskrosblommor på våra gräsmattor. Inte vackra blommor!! Jag tog bort alla blommor, det blev en full påse!

Därefter klippte jag gräs, de mattorna blev gröna igen! FINT!! :)
För ett tag sen planterade vi dill, gräslök och persilja, nu har de grott lite grann! Rababerna växer mycket nu.
 

KRAMAR!


Grattis, gubben min!!

Grattis på födelsedagen!!

Kul att se dig glad när jag överraskade dig med frukost!

Hoppas att frukosten smakade bra! :)

Älskar dig, gubben!
Pusskram!

åland

Under Kristi himmelsfärdhelgen åkte vi till Åland.
Vi spelade golf i 3 dagar. KUL!
Vi var också hos Pers farfar och farmor.
Per fick farmors gamla cykel, den har varit gammelfarmors.
Vi lovar att ta hand om den gamla cykeln.

Vi sov i sommarstugan i en natt. Mysigt, vi bastade och drack lite vin!.
Min svärmor var med! :)

Det var sommar på Åland, soligt!.

Det var helt FULLBOKAT på Eckerölinjen som vi brukar åka med.!
Så vi fick åka med Viking Line, Rosella till Mariehamn.
Där i båten var också mycket folk.

Tack för dagarna! Vi kommer igen snart!

Pusskram

LONDONRESA <3

1. INFÖR RESAN TILL LONDON.

Vi hämtade Erik och Hannes och sedan fortsatte vi köra mot Nyköping. Utanför Vingåker fick Per ett mejl via mobil och det stod: rörande din resa. Meddelandet var på engelska. Och det stod att flygningar är inställda p.g.a. askmoln i Spanien osv.. Längst ner på meddelandet (på svenska) att vi får boka om eller ta annat flyg, då får vi gå till infodisken. Vi blev upprörda och läste meddelandet igen. Så vi blev osäkra om det gäller vårt flyg. Vi har redan åkt halvvägs, så vi bestämde att fortsätta köra till flygplatsen och höra med dem.

När vi kom fram till Skavsta, så vi kollade om det var inställt. Några var inställda, men inte till LONDON. För säkerhetsskull gick vi till disken och fråga. Kvinnan på disken sa att det gäller bara från och till Spanien. Då blev vi lugna och överlyckliga!!

Vi började prata om varför Per fick ett meddelande. Kanske var det en orsak till att det är samma flygbolag som berör alla resor. Om det är det, så gillar vi inte det meddelandet för det gäller inte London ju! Det är skrämmande!Tänk om vi skulle åka lite senare, så vi skulle kanske vända hem och ringa bolaget.
Tänk om det inte gäller vårt flyg och så vi får åka ilfart till Skavsta. Puh!

Glada resenärer!

2. RYANAIR AND HOTEL EUSTON HILTON

När vi gick in i planet, så vi hade inte bokat för sittplatser. Men tur var det att vi kunde sitta bredvid varandra. När planet lyfte, då kände jag mig avslappnad! NU till LONDON tänkte jag! Skulle bli förtvivlad om det blivit inställt. Vi såg fram emot det mycket, mycket! Resan tog ca 2 timmar!.
 Erik and Me!
När vi landade i Gatwick, London. Det var lite ojämn landning, kanske var det lite blåsigt. Vi tog ett expresståg till Victoria och tog taxi till HOTELLET HILTON EUSTON. Taxiresan kostade oss ca 200 kr.
 
Vi fick matchbiljetterna på hotellet!
London är trevligt och fint. Det är vänstertrafik i London och det är många enkelvägar. Många kör rätt fort. Skulle inte klara att köra i London. Vi checkade in och bar väskorna in i rummet. Rummet är litet och mysigt! Vi pratade med en receptionist om olika ställen vi skulle gå till t.ex. MADAME TUSSAUDS, ARSENAL. Samt ringa "O" på alla ställen på kartan. Sedan gick vi ut för att käka. Per och Hannes var nästan överkörda av en taxi, för de gick mot ”röda gubben”. Det var snabbt att bilarna åker när ”gubben” ändrade grönt till rött. (Jag har förvarnat Per om det, han trodde kanske inte på mig). Vi bestämde oss att vi skulle besöka Madame Tussauds före Arsenalmatchen. (Har tänkt att besöka Madame Tussauds – måndag).

3. MADAME TUSSAUDS, ARSENAL AND PICCADILLY CIRCUS

Vi förbeställde biljetter till Madame Tussauds på hotellet. Inträdesavgiften var inte billig! Det tog ca 25 minuters promenad från vårt hotell. Tur var det att det inte fanns kö till Madame Tussauds, så vi gick in snabbt!. Det var fantastiskt att de gjorde många dockor som liknar kändisar. Vi gick runt och tog många bilder. 
Se några bilder här. (B1= bild 1)
 
B1. Kändisar? B2. Jag med 2 snyggningar! ;)
 
B3. Liknar de varandra? B4. Nykära?
  
B5. Susan and me. B6. Mel and Will.
 
B7. Twins? B8. Är Per smartare än James Bond?
 
B9. KRAMGÒA! B10. Per hjälper Tiger!
Det finns fler kändisar: Julia Roberts, Marilyn Moore m.fl.

Vi gick tillbaka till hotellet och lämnade några saker. Två killar bytte om och tog den snygga tröjan på sig: Arsenals matchtröja! Vi åkte tunnelbana till Holloway Road. Vi letade efter ett matställe för att äta innan vi gick till Emirates Stadium. Vi åt hamburgare och wraps av kyckling. Vi såg många pubar med skyltar utanför: ARSENAL FANS ONLY. WOW! Arsenals fans egna pubar före och efter matchen. Efter vi ätit färdigt gick vi mot Emirates Stadium. Då såg vi stadium: ÅHHH, fantastisk känsla när jag såg den.

Jättestort stadium! Vi gick in och handlade några Arsenal kläder och saker.
    
Sen gick vi in och satte oss på RADEN 8 från planen! WOAW, vilken känsla!! Ännu bättre!! Arsenal vann med 4-0 (Arshavin 21, Persie 26, självmål (Baird) 37 och Vela 84). Målkalas! Publik: 60 039 (max 60 355). Vi såg två svenskar: Elm och Stoor och de spelade för Fulham. När matchen var slut och alla spelaren var inne i ingången. Sedan kom de ut och vinkade åt publiken. Gissa hur glada vi var!! Speciell jag – för jag fick SE min käre favorit FABREGAS!

(Fabregas först till höger!)
De gick ett varv runt planen. Några spelare tog med sina barn. Vi stannade tills de gick in! Det kändes konstigt att det är ”över” nu eftersom vi längtade efter denna dag. Nu har vi sett Stadium och Hela Arsenal-gänget & till sist men inte minst: ARSENE WENGER.
Vi alla 4 är NÖJDA!
 
B11. Gänget. B12. Blivande tränare efter Arsene? :)

Vi åkte tillbaka till hotellet och lämnade påse med saker, sedan stack vi till en kinesrestaurang. Det var god mat!
  
Vi åkte tunnelbana till Piccadilly Circus och kollade lite. Tillbaka till hotellet och SOVA!

4. ENGLISH BREAKFAST, HARRODS AND OXFORD STREET

Engelsk frukost – marmelad, te, omelett, bacon, m.m. Gott! Vi checkade ut och åkte direkt till HARRODS i Knightsbridge. Vi gick runt och kollade i butiken, många som jobbar där är fina och ”malliga”. Det finns en avdelning av tv, video, mobil m.m. Vi såg en tv med 3D.
Fantastiskt, där kan man se fler ”sidor”!

Vi gick till en Lacoste-affär som ligger ganska mittemot Harrods. Sen fortsatte vi till OXFORD STREET med tunnelbanan. Vi såg en NIKE-affär och vi gick självklart in och kollade. Många matchtröjor finns där för det är snart VM. Man kan köpa en tröja med tryck om man önskar. Det finns också design för fotbollsskor, där kan man brodera in sitt namn/nummer, flagga som många fotbollstjärnor har. Sedan ville vi kolla CONVERSE skor, vi hittade en butik som heter Schuh. Där finns fler märkesskor än Converse. Jag köpte en par vinröda Converseskor (halv). Jag skulle vilja ha annan Converseskor, men de finns inte i min storlek.
Men jag är nöjd med den jag har! Vi var så trötta och hade lite ont i fötterna efter långa promenader. Vi bestämde att ta buss till Westminister och kolla BIG BEN.
  
B13. Engelska bussar. B14. WE. B15. BIG BEN and Per!

Efteråt åkte vi till Victoria och sökte en restaurang som killarna ville äta FISH AND CHIPS. Jag hittade en restaurang nära tunnelbanan. Jag åt hamburgare med pommes. GOTT!
 
B16. Per tummar uppe för maten. B17. WE FOUR!

En vän till oss har tipsat oss att testa STARBUCKS (Kaffe med smakfyllning), jag dricker inte kaffe men tur var det att det finns choklad också. Gott!! Killarna hann se Prins Charles från England och han gick in i ett stort hus. Vad är det för hus vet vi inte.
Vi åkte tåg till Gatwick. Vi kom kanske lite för tidigt till flygplatsen. Vi skulle kunna vara kvar lite mer i Oxford Street, men vi var nog trötta och pengarna var precis slut.

5. HEMRESAN

Flyget var ca 30 minuter försenad. På våra flygbiljetter stod det PRIORITET Q och vi visste inte vad det innebar. Då visade personalen på flygplatsen att vi ska vänta i enskild plats. Vi såg att andra som inte stod samma sida som vi har ordet ANNAT Q på deras biljetter. Då började vi dissa om vi skulle gå in först eller sist. För vi var kanske typ 15 personer som hade Prioritet Q. Då trodde vi att vi skulle gå in sist eftersom vi köpte billiga biljetter. Svaret var inte det som vi trott. Vi gick in först, då satte vi oss längst fram. Vi pratade hela tiden tills vi landade. En lång väg hem väntade oss. Vi kom fram i Örebro kl ca 01.30-01.45. Vi lämnade Hannes och Erik sen hemåt. Vi packade upp och lade oss. Vi sov ca halv 3. ZZZZ!

Vi är supernöjda med resan, speciellt Arsenalmatchen.
Vi har skickat TACK-sms till dem som ordnade hotell och matchbiljetter till oss!

En lång berättelse om resan!! Trevlig läsning hoppas jag! :)

KRAMKRAM

idag!

åker vi till London!!!
:)

Pusskram!

Några dagar kvar.....

tills vi är i London..

Nu har Arsenal förlorat igen igår.. mot Blackburn..
Hoppas att Arsenal slipper CL-kval! Och de ligger kvar som trea i tabellen.

Nu på söndag är det sista match för alla engelska lag i PL.

Då hoppas vi att Arsenal vinner!!

Längtar att åka.... det var ett tag jag var där. Ska bli kul!

KRAMKRAM!

"vårstädning" ute hos oss!

Vi handlade lite frö att plantera... Persilja, dill och gräslök!
Hoppas att de gror snart!!

Sen har vi rensat bort lite "höst"-löv och lagt nya jord under buskarna.

Våra rababer växer och växer.. Rababerpaj - Mums!!
Vi låter dem växa lite mer.. innan jag skär dem..


Har någon än Askungen tappat sin sko? :)


KRAM